OneDrive for business i Office 365 | Lagerplads i skyen - 365 Solutions
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

OneDrive

office 365 onedrive

Office 365 programmer - Onedrive

Office 365 ONE DRIVE FOR BUSINESS

OneDrive giver dig mulighed for at gemme alle former for dokumenter, billeder, video – ja filer generelt i skyen. Som udgangspunkt får hver bruger på OneDrive For Business 1 TB data, som naturligvis kan udvides efter behov. Dette er jo et af kerneprodukterne i Office 365, og er med til at sikre optimal udnyttelse af den fleksibilitet programmerne tilbyder. Del Word, Excel, OneNote, PowerPoint og meget mere via OneDrive.

Tips & tricks til OneDrive

365 Solutions ønsker vores kunder får maksimalt udbytte ud af Office 365. Derfor har vi altid nogle gode råd til hvordan vores kunder kommer lettere i gang med OneDrive. Øverst på siden kan du se vores tips & tricks video til OneDrive.

Nye features på vej

Det bliver muligt at tilgå alle dine Office 365 filer på tværs af OneDrive og SharePoint direkte i filhåndtering, således du slipper for at skulle downloade dem først. Ligeledes bliver fildeling med OneDrive betydeligt lettere, da det nu bliver muligt at dele direkte i filhåndteringen. På den måde slipper du for at åbne OneDrive for at dele dine filer.

Læs den fulde artikel om de nye features – på Microsofts egen blog

Integration til iOS 11 Files app: Apple har i Juni præsenteret iOS 11 hvor der kommer en lang række nyheder. Blandt andet bliver det lettere at tilgå OneDrive filer samt SharePoint-sider på Apple-enheder.

Læs den fulde artikel her 

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@365-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.