365 Solutions - erfaring med implementering af IT siden 1994
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

Om 365 Solutions

Om 365 solutions

Om 365 Solutions

Fundamentet 
365 Solutions er en underafdeling i MB Solutions – det betyder, at vi har en stærk og yderst kompetent IT-virksomhed i ryggen.

MB Solutions er en danskejet virksomhed, der blev etableret tilbage i 1994. Virksomheden ejes og drives stadig af de to grundlæggere, Mogens Svendsen og Bo Melson, og missionen for MB Solutions har altid været at fungere som ”IT-afdeling” for mindre og mellemstore virksomheder. MB Solutions har et tæt partnerskab med en lang række virksomheder på tværs af brancher, og vi har erfarne og dedikerede medarbejdere, med stor kompetence indenfor IT Infrastruktur.

Med andre ord, så ligger forståelsen for, at IT-infrastrukturen er helt central i den daglige drift, i vores DNA. Beslutninger omkring IT Infrastruktur er komplekse og indeholder mange komponenter. MB Solutions hjælper med at skabe overblik og få det rigtige beslutningsgrundlag.

Den rette partner 
Vores fokus er at sikre, at den enkelte medarbejder har en effektiv IT løsning, og en nem adgang til hjælp ved tekniske eller brugermæssige udfordringer. Med udgangspunkt i en virksomhedens behov etablerer vi de rigtige løsninger og sammensætter en effektiv support løsning. MB Solutions har været Microsoft partner i mere end 20 år, og som Microsoft CSP Tier 1 partner arbejder vi tæt sammen med Microsoft, så vi kan give den bedst mulige rådgivning og de bedst mulige løsninger.

Med fokus kan vi tilbyde:
Rådgivning – Hvilken løsning passer til jer?, og Hvordan får vi den implementeret?
Indkøb og Administration – Vi sørger for, at I kommer godt i gang!
Migrering – Vi hjælper med at flytte jeres data fra nuværende systemer til Office 365.
Opsætning og Design af løsningen – Hvordan er samspillet med andre applikationer? og Hvordan håndterer vi IT sikkerheden?
Uddannelse – At alle brugere er rustet til at få det maksimale ud af Office 365.
Løbende dansk support – Vores erfarne Hotline-medarbejdere er klar, hvis I har spørgsmål, brug for vejledning eller tekniske udfordringer med Office 365.
Med 365 Solutions som partner, får I ikke bare Office 365-værktøjerne stillet til rådighed – I får den hjælp, der sikrer den bedst mulige udnyttelse af de mange muligheder.

Certifikater

365 Solutions har et meget kompetent team af medarbejdere, som samarbejder med en lang række producenter af både soft- og hardware. Nedenfor ses et udsnit af producenter vi arbejder sammen med.

Office 365 partner

Fra starten har MB Solutions haft som målsætning at have et langvarigt partnerskab med vores kunder og at være teknologisk på forkant med tidens it-udvikling. IT infrastrukturen er en helt central del for de fleste virksomheder, og vi er meget bevidste om vores ansvar, når vi overtager driften af denne.

MB Solutions har et meget kompetent team af medarbejdere, som samarbejder med en række producenter af både soft- og hardware. Flere af samarbejderne er formelle, og der er indgået partnerskaber. 

Med 365-Solutions får du en partner, der giver dig garanti for, at du får den rigtige løsning. Vi sikrer, at dine brugere får nem adgang til hjælp, og vi sørger for, at din IT infrastruktur hele tiden er på forkant med tidens IT trends.

Vi har kunder i mange forskellige størrelser, alt fra 5 brugere op til 500 brugere, og vi står for driften af en lang række forskellige applikationer. Vi har igennem vores Microsoft CSP Tier 1-partnerskab de nyeste certificeringer til at kunne tilbyde de nyeste løsninger, herunder Office 365 og Azure.

Som Microsoft Azure-partner kan vi etablere løsninger i verdens største datacenter, og vi har mulighed for at placere workloads rundt omkring i verden. Ligeledes kan vi etablere hybride løsninger, som kombinerer hardware i virksomheden med Microsofts cloudprodukter.

Går du i overvejelser omkring Office 365, eller vil du blot høre om mulighederne, så kontakt 76 49 83 00 for en uforpligtende snak om Office 365 og hvordan vi sikrer, at du får maksimal udnyttelse af IT i din virksomhed.

cloud specialister med lokalt fokus

Der er rigtig mange muligheder med den nye cloudteknologi, og det er her vi kan se vores kunder kan opnå en helt masse fordele.

Store besparelser, bedre driftsikkerhed og større fleksibilitet er de typiske gevinster ved at skifte til cloud.

Vores fokus er, at vores kunder får en lokal løsning med en global teknologi. Selvom data ligger i Azure hos Microsoft er det vigtigt for os, at vores kunder altid kan ringe til os, og der altid er adgang til data.

Vores kompetencer indenfor cloud er omfattende, men det vi typisk arbejder med er;

Office 365

Cloud backup

Cloud sikkerhed

Virksomhedsinfo

CVR nr.: 27 42 43 17

Bankforbindelse: Ringkjøbing Landbobank A/S

Direktion: Bo Melson (Adm. direktør), Mogens Svendsen

Bestyrelse: Ove Vestergaard (formand), Bo Melson, Mogens Svendsen

Seneste årsregnskab

2016: aarsregnskab-2016

Projekter vi støtter op om:

csr-maerket logo