Office 365 Teams | [Intern] Kommunikation med Office 365 | 365-Solutions
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

Office 365 Teams

office 365 teams

Office 365 programmer - Teams

Office 365 TEAMS

Samarbejder du dagligt med en eller flere grupper af personer (Teams), er dette program helt sikkert noget for dig. Du kan nemt og hurtigt oprette et Team i programmet, og invitere andre til at deltage. Team-medlemmerne får en invitation med et link i en mail, og I kan nu kommunikere i et sikkert og lukket forum ved brug af Chat, Videokonference, fælles team-kalender, dokumentdeling og meget mere. Du kan være medlem af utallige teams, på kryds og tværs mellem afdelinger, andre lokationer eller måske andre lande. Du kan nemt effektivere din virksomhedens interne kommunikation med Microsoft Teams. 

Hvorfor er Teams et vigtigt værktøj?

Microsoft har lavet en stor undersøgelse om hvordan mennesker helst vil kommunikere. Det er der kommet nogle interessante resultater ud af, som viser mange forskellige foretrukne måder at kommunikere på. Den yngre generation foretrækker chat og teamværktøjer fremfor traditionelle emails. Og med den ældre generation er det modsat. 

Microsoft Teams er et værktøj der er udviklet til at tage højde for de forskellige kommunikationsformer som mail, chat, videokonference, fildeling mm. Man kan have næsten uendeligt mange teams, og et team kan have mellem 2 og 999 medlemmer, på tværs af afdelinger og lokationer.

Med Teams kan din virksomhed for alvor optimere det daglige arbejde, og samtidig tage højde for medarbejdernes præferencer. 

Brug de øvrige Office 365 apps i Teams

Du kan arbejde i en masse forskellige filer direkte i Teams hvor du samtidig kan dele med dine team-medlemmer. Disse filer kan være alt lige fra Word og Excel til de lidt mere omfattende som SharePoint og Power BI.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@365-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.