Office 365 Sikkerhed | Få Mail Beskyttelse → 365 Solutions.dk

Office 365 sikkerhed

Office 365 SIKKERHED

Sikkerhedsniveauet i Office 365 er særdeles højt, og undersøgelser har vist at Microsofts cloudtjeneste har den største tillid blandt Fortune 500 virksomheder.

Men som med alt andet, så er der ikke noget der er perfekt, og der er også områder hvor sikkerheden i Office 365 kan forbedres.

Ganske vist er sikkerheden generelt rigtig høj, men der er situationer hvor sikkerheden kan blive kompromitteret – som det eks. er tilfældet når medarbejdere har Office 365 installeret på deres smartphone, hvor de også har eks. Facebook, Instragram samt andre eksterne apps installeret.

365 Solutions anbefaler altid at vores kunder forholder sig til deres trusselsniveau i forhold til risiko, og sætter risikoen i relation til konsekvenser.

På den måde vil man danne sig et overblik over hvilke områder der er kritiske for ens virksomhed, og måske også nogle området hvor det er tåleligt at være i risiko for sikkerhedsbrud.

Vi arbejdere med flere forskellige leverandører af sikkerhedsløsninger, men fælles for dem alle er at de leverer state-of-the-art løsninger, indenfor deres respektive områder.

Mail beskyttelse

Microsoft har lavet Office 365 Advanced Threat Protection som beskytter dine mails mod avancerede angreb i realtid.

Programmet er et tilkøb som tilføjes til din Office 365 pakke fra 12,60 kr. pr. bruger, og med det beskyttes du mod farlige vedhæftede filer, og du kan udvide beskyttelsen til også at udelukke skadelige link i, at nå frem til dig.

Alle mistænkelige filer sendes først til et specielt “kammer” hvor den undersøges inden den når modtageren. Hvis den vurderes til at være usikker, så bliver den automatisk fjernet. På den måde slipper man for rodet med at skulle sortere emails manuelt samt at vurdere om noget er spam eller ej.

Links bliver ligeledes scannet inden de når modtageren. Når en bruger klikker på et link omskrives webadressen inden den når Office 365, og bliver den vurderet til at være usikker bliver brugeren rådet til IKKE at besøge webstedet, eller også bliver det blokeret helt.

Figuren nedenfor illustrerer hvordan Office 365 Advanced Threat Protection virker

Office 365 Advanced Threat Protection

Rapportering om angreb i Jeres organisation

Som administrator får du adgang til en rapporteringsportal der giver et overblik over angreb. Eks. kan du se hvilke personer der rettes angreb imod, samt se hvilke kategorier af angreb du står over for. Du kan desuden spore de usikre links der er blevet klikket på.

Windows beskyttelse

Windows ligger som en applikation i Office 365 (afhænger af Office 365 pakke), og derfor kan det være en god investering at vælge et virusprogram der kan bygges ind i Windows, og dermed bedre kan identificere trusler, og samtidig være mindre systemkrævende.

Disse egenskaber finder man ved Windows Defender Advanced Protection