Hvad er ERP systemer | Vi Giver Dig Svaret - 365 Solutions
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

ERP systemer

ERP - (ENTERPRISE RESOURCE PLANNING)

Hvad er et ERP system?

ERP står for Enterprise Resource Planning, og er i folkemunde blevet et begreb synonymt med et økonomisystem. Det er dog mere end blot et økonomistyringssystem, hvor man også kan styre ting som ordrestyring og  lagerstyring. 

Begrebet blev almindeligt i 1990’erne hvor der hidtil var selvstændige systemer, foruden et økonomisystem, til at varetage ordrestyring og lagerstyring med flere.

Fremtidens ERP system – cloudbaseret

Når man arbejder med it, så er der rigtig mange ting der peger i retning af virksomheder sender data i cloud (skyen). Det er der rigtig mange årsager til.

For det første giver det store besparelser, fordi man slipper for at investere i servere og andet hardware.

For det andet giver det større driftssikkerhed og øget fleksibilitet. Dette skal ses i lyset af at man i skyen blot betaler for den plads man skal bruge, hverken mere eller mindre.

Samme tendens ses der indenfor virksomhedsplatforme som Office 365, men også indenfor økonomisystemer, hvor Microsoft er i gang med at lancere Dynamics 365.

Dynamics 365 udnytter alle fordelene ved cloud, og det gør at virksomheder slipper for at lave store investeringer i et ERP system, da man blot betaler et lille abonnements bidrag pr. bruger.

Og så ved man at det altid er den nyeste version man får.

Næste skridt?

Der er mange ting man skal overveje inden man skifter økonomisystem. Derfor er det helt naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

365 Solutions er en del af MB Solutions som har eksisteret siden 1994, som tæller 150 dedikerede medarbejdere og som har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.