Se hvad Office 365 kan gøre for din virksomhed

Onsdag d. 1. november i Vejle kl. 09.00 - 11.00.

Tilmeld dig her

Du tilmelder dig ganske enkelt ved blot at udfylde nedenstående oplysninger.

*Ved tilmelding accepterer du samtidig at modtage informationsmails og tips & tricks om Office 365. Du kan til hver en tid afmelde dig disse mails.

 

Onsdag den 1. november afholder 365 Solutions et seminar, hvor fokus er på Office 365.

Office 365 er et relativt nyt produkt fra Microsoft, og mulighederne er STORE, men det det kan være svært at gennemskue præcist, hvad platformen indeholder.

Office 365 er som bekendt et såkaldt cloud-baseret produkt, som giver mulighed for at gemme filer og dokumenter i skyen. Som bruger har man således adgang til sine filer og dokumenter, uanset hvor man er, og uanset hvilken enhed du benytter dig af (PC, Mac, tablet eller smartphone).

Hvad får jeg ud af seminaret?

Seminaret vil klæde dig på til at kunne vurdere, om Office 365 er noget for dig og din virksomhed. Vi gennemgår de forskellige programmer, hvor vi også har fokus på backup af data og sikkerhed. Vi kommer til at tale vejen fra idé til implementering og kurser.

Det er helt uden forpligtigelse og ganske gratis.

Tidspunkt

Det forgår onsdag den 1. november fra 09.00 - 11.00. Såfremt du gerne vil til seminar, men er forhindret så kan du kontakte os på info@365-solutions.dk eller 76 49 83 00. Så finder vi et andet tidspunkt til dig.

Program

Vi starter ud med en kop kaffe og et rundstykke, og herefter vil en af vores Office 365 specialister gennemgå mulighederne i Office 365. 

Der vil være god tid til dialog, såfremt I har spørgsmål.

Sted

Seminaret afholdes på Bugattivej 8, 7100 Vejle.

Til folk der kender til Vejle, er adressen det store VAF-hus beliggende ud til Fredericiavej - 2 minutter fra afkørsel Vejle C (61a).