En del af MB Solutions

Tags: Om osHvem er viJob hos os 

365 Solutions er en del af MB Solutions og indgår i en gruppe af IT-virksomheder, med forskellig markedsfokus og kompetencer, som arbejder tæt sammen og udnytter en række synergier. Gruppen omfatter ud over MB Solutions følgende virksomheder:

 

Applikator

Applikator Aps udvikler apps, hjemmesider og interaktive displayløsninger. Applikator har udviklet en række innovative løsninger indenfor velfærdsteknologi, der forbedrer livskvaliteten for borgerne, og samtidig sparer kommuner og regioner for ressourcer. Løsningerne er udviklet i tæt samarbejde med offentlige partnere, og fokus er på brugervenligheden, både for borgere og administratorer. 

MB Solutions står for hosting og driftsupport af langt den største del af Applikators løsninger.

Læs mere på www.applikator.dk

 

Active Window

Active Window Aps udvikler og sælger interaktive Apps og displayløsninger med primær fokus på turistinformationer. MB Solutions står for hosting og support af Active Window's løsninger.

Læs mere på www.activewindow.dk

 

WinKas

WinKAS Aps udvikler og markedsfører løsninger til administration af foreninger, forbund og organisationer. WinKAS har desuden udviklet applikationer til kommuner, der håndterer lokalebookning, administration af tilskud og en "Foreningsportal", der er borgernes indgang til kommunens foreningsliv. Løsningen er naturligvis tæt integreret med WinKAS foreningsløsninger.

MB Solutions er hostingleverandør til WinKAS, der leverer hovedparten af sine løsninger som Cloudløsninger.

Læs mere på www.WinKAS.dk

 

Cloud Retail Systems

Cloud Retail Systems A/S (CRS) blev etableret primo 2016 baseret på en sammenlægning af aktiviteterne i virksomhederne Retail Planit og WinKAS. CRS leverer IT løsninger til mere end 700 butikker i Skandinavien, og målsætningen er at blive den førende leverandør af Omni Channel løsninger til detailbranchen. MB Solutions arbejder tæt sammen med CRS udviklingsteam omkring udviklingen af næste generation af løsninger.

Læs mere på www.cloudretailsystems.dk

 

 Add On products

Add-On Products Aps udvikler og sælger softwareløsninger til ressourcebooking, integreret med Outlook. Ligeledes udvikler de systemet Ariadne til management af digitale skilte og multimedia-software. Løsningerne markedsføres over hele verden. MB Solutions hoster bl.a. Ariadne, der styrer digitale skiltesystemer over hele verden.

Læs mere på www.add-on.com

 

Add On Development

Add-On Development er et software-udviklingshus i Hanoi, Vietnam, med omkring 40 medarbejdere. Add-On Development er specialister i udvikling af software baseret på Microsoft teknologier.

Læs mere på www.add-on-development.com

 

Invensus

Invensus er et software-udviklingshus i Kharkow, Ukraine. Invensus arbejder primært med udvikling af software for de øvrige virksomheder i MB Gruppen. Invensus beskæftiger pt. 35 højt kvalificerede specialister.

 

Apps4all

Apps4all udvikler apps og mobilapps til alle typer virksomheder samt til foreninger og idrætsklubber. Virksomheden er beliggende i Danmark, og er har udviklet en række brancheløsninger, som henvender sig især til detailhandel, frisører, restaurationer og ejendomsmæglere.

 

web4all

 

Web4all udvikler hjemmesider til mange forskellige brancher - alt fra enkle til mere komplicerede løsninger.

Læs mere på www.web4all.dk

 

wepay

Wepay er en betalingstjeneste der er under opstart.