Hvem er 365 Solutions?

Tags: Om os, MB Gruppen, Job hos os 

 

Fundamentet
365 Solutions er en underafdeling i MB Solutions - det betyder, at vi har en stærk og yderst kompetent IT-virksomhed i ryggen.

MB Solutions er en danskejet virksomhed, der blev etableret tilbage i 1994. Virksomheden ejes og drives stadig af de to grundlæggere, Mogens Svendsen og Bo Melson, og missionen for MB Solutions har altid været at fungere som ”IT-afdeling” for mindre og mellemstore virksomheder. MB Solutions har et tæt partnerskab med en lang række virksomheder på tværs af brancher, og vi har erfarne og dedikerede medarbejdere, med stor kompetence indenfor IT Infrastruktur.

Med andre ord, så ligger forståelsen for, at IT-infrastrukturen er helt central i den daglige drift, i vores DNA. Beslutninger omkring IT Infrastruktur er komplekse og indeholder mange komponenter. MB Solutions hjælper med at skabe overblik og få det rigtige beslutningsgrundlag.

Den rette partner
Vores fokus er at sikre, at den enkelte medarbejder har en effektiv IT løsning, og en nem adgang til hjælp ved tekniske eller brugermæssige udfordringer. Med udgangspunkt i en virksomhedens behov etablerer vi de rigtige løsninger og sammensætter en effektiv support løsning. MB Solutions har været Microsoft partner i mere end 20 år, og som Microsoft CSP Tier 1 partner arbejder vi tæt sammen med Microsoft, så vi kan give den bedst mulige rådgivning og de bedst mulige løsninger.

Med fokus kan vi tilbyde:
Rådgivning – Hvilken løsning passer til jer?, og Hvordan får vi den implementeret?
Indkøb og Administration – Vi sørger for, at I kommer godt i gang!
Migrering – Vi hjælper med at flytte jeres data fra nuværende systemer til Office 365.
Opsætning og Design af løsningen – Hvordan er samspillet med andre applikationer? og Hvordan håndterer vi IT sikkerheden?
Uddannelse – At alle brugere er rustet til at få det maksimale ud af Office 365.
Løbende dansk support – Vores erfarne Hotline-medarbejdere er klar, hvis I har spørgsmål, brug for vejledning eller tekniske udfordringer med Office 365.
Med 365 Solutions som partner, får I ikke bare Office 365-værktøjerne stillet til rådighed – I får den hjælp, der sikrer den bedst mulige udnyttelse af de mange muligheder.

Certifikater

365 Solutions har et meget kompetent team af medarbejdere, som samarbejder med en lang række producenter af både soft- og hardware. Nedenfor ses et udsnit af producenter vi arbejder sammen med.

Microsoft PartnerMicrosoft CloudCO2 neutral 365 solutions

 

 

Vil du holdes opdateres med nyheder samt tips & tricks indenfor Office 365?

Så skal du tilmelde dig vores nyhedsmail - så er du opdateret