Office 365 partner

Tags: Office 365 backupOffice 365 kursusOffice 365 supportOffice 365 pakkerOffice 365 sikkerhedPrøv gratis i 30 dage

Fra starten har MB Solutions haft som målsætning at have et langvarigt partnerskab med vores kunder og at være teknologisk på forkant med tidens it-udvikling. IT infrastrukturen er en helt central del for de fleste virksomheder, og vi er meget bevidste om vores ansvar, når vi overtager driften af denne.

MB Solutions har et meget kompetent team af medarbejdere, som samarbejder med en række producenter af både soft- og hardware. Flere af samarbejderne er formelle, og der er indgået partnerskaber. 

Med 365-Solutions får du en partner, der giver dig garanti for, at du får den rigtige løsning. Vi sikrer, at dine brugere får nem adgang til hjælp, og vi sørger for, at din IT infrastruktur hele tiden er på forkant med tidens IT trends.

Vi har kunder i mange forskellige størrelser, alt fra 5 brugere op til 500 brugere, og vi står for driften af en lang række forskellige applikationer. Vi har igennem vores Microsoft CSP Tier 1-partnerskab de nyeste certificeringer til at kunne tilbyde de nyeste løsninger, herunder Office 365 og Azure.

Som Microsoft Azure-partner kan vi etablere løsninger i verdens største datacenter, og vi har mulighed for at placere workloads rundt omkring i verden. Ligeledes kan vi etablere hybride løsninger, som kombinerer hardware i virksomheden med Microsofts cloudprodukter.

Går du i overvejelser omkring Office 365, eller vil du blot høre om mulighederne, så kontakt 76 49 83 00 for en uforpligtende snak om Office 365 og hvordan vi sikrer, at du får maksimal udnyttelse af IT i din virksomhed.

 

Vil du holdes opdateres med nyheder samt tips & tricks indenfor Office 365?

Så skal du tilmelde dig vores nyhedsmail - så er du opdateret