Office 365 kursus

Tags: Office 365 backupOffice 365 supportOffice 365 pakkerOffice 365 partnerOffice 365 sikkerhedPrøv gratis i 30 dage

Office 365 kurser

Kurser og uddannelse i Office 365

På verdensplan er der +100 millioner brugere af Office 365, og der er mange der har gjort sig dygtige i, at lære at bruge alle applikationerne - til forskellige formål.

Der er dog en stor del af brugerne der ikke får det fulde udbytte af Office 365, da de som oftest kun benytter sig af de basale programmer i Office 365 som Word, Excel, PowerPoint og Mail. Læs mere om vores Office 365 pakker.

Der er dog et væld af andre programmer i pakken - faktisk er der på nuværende tidspunkt over 20 forskellige programmer i pakken, og flere kommer til hele tiden.

365 Solutions fokuserer på de virksomheder som er kommet i gang med Office 365, men som mangler sparring til at få mere ud af pakken. Derfor tilbyder vi kurser og uddannelse i Office, hvor kursisterne vil blive uddannet til at beherske alle programmerne, eller blive eksperter i udvalgte programmer.

Vores kurser og uddannelser tager altid udgangspunkt i Jeres behov, således I får det optimale ud af det.

Et kursus kunne se således ud:

- Gennemgang af Office 365 og principperne bag

- Hvad kan Office 365 (Exchange Online, OneDrive, SharePoint, Web apps, Office 365 apps)

- Praktiske øvelser med programmerne (eks. lave projekter i Planner, lave firmapræsentationer i Sway, arbejde med interne og eksterne medlemmer i Yammer, uploade en video til Stream, tilføje filer til OneDrive, oprette spørgeskemaundersøgelser i Forms, oprette en app med PowerApps, samt meget andet - igen så kommer det an på Jeres ønsker og behov)

 

--> Bliv ringet op af en kursuskonsulent

Hvis I overvejer, at uddanne Jer i Office 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig. 

 

 office 365 kursus