StaffHub

StaffHub

Tags: MailWordExcelPowerPointOneNoteDelveFlowKalenderNyhedsstrømOneDriveOpgaverPersonerPlannerPowerAppsSharePoint 365, SwayTeams, Video, Yammer, Forms, Stream, Bookings

Office 365 - StaffHub 

 

Office 365 - StaffHub

Værktøj til håndtering af vagtplaner for personale i serviceindustrien

I rigtig mange service- og detailvirksomheder er der medarbejdere som har skiftende vagtplaner. Mange af medarbejderne går måske i skole ved siden af, og har derfor ikke faste arbejdsdage, og derfor bliver vagtplanerne aftalt løbende.

Med StaffHub får man en platform som er perfekt til vagtplaner, hvor de enkelte medarbejdere skrives ind i en arbejdskalender, som kan deles med alle medarbejdere.

På den måde har man altid sin vagtplan ved hånden (igennem mobil-app'en), helt simpelt.

 

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned - klik her og se en prisoversigt

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@365-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.

 

Bliv ringet op af en af vores Office 365 specialister

Hvis I overvejer, at komme i gang med Office 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.