Opgaver

Opgaver

Tags: MailWordExcelPowerPointOneNote, Delve, FlowKalenderNyhedsstrømOneDrive, Personer, Planner, PowerApps, SharePoint 365, Sway, Teams, Video, Yammer, Forms, Stream, Bookings, StaffHub

Microsoft Office 365 Opgaver

Office 365 - Opgaver

Brug mappen opgaver til at holde styr på de ting, du skal nå, men som du ikke nødvendigvis vil gemme i kalenderen. Funktionen er ikke projektstyring, men er meget velegnet til f.eks at sætte en deadline for en opgave du får ind via mail, og hvor du f.eks skal huske at svare tilbage på en bestemt dato.

 

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned - klik her og se en prisoversigt

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@365-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.

 

Bliv ringet op af en af vores Office 365 specialister

Hvis I overvejer, at komme i gang med Office 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.