Mail

Mail

Tags: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Delve, Flow, Kalender, Nyhedsstrøm, OneDrive, Opgaver, Personer, Planner, PowerApps, SharePoint 365, Sway, Teams, Video, Yammer, Forms, Stream, Bookings, StaffHub 

 

Se flere tips & tricks videoer her

Office 365 - Mail

Du kan naturligvis stadig have din mail via Outlook på din PC, men funktionen Mail giver dig adgang til dine mails direkte via din Microsoft portal. Det betyder, at du kan læse og sende mails fra din PC, SmartPhone eller Tablet, uanset hvor du er i verdenen, blot du har adgang til Internettet. På den måde er dine mails synkroniseret og opdateret uanset hvilken enhed du arbejder på.

 

Masser af plads til rådighed

Med Office 365 er det muligt at sende meddelelser på op til 150 MB, og hver bruger har 50 GB lagerplads til opbevaring af meddelelser og billeder.

 

Sikkerhed

Slip for at bekymre dig om sikkerhed og reklamer der overfylder din indbakke. Det er gjort let for dig at administrere din mailboks, således at Office 365 tager sig af sikkerheden og administrationen af reklamemails. Du får ligeledes branchens førende antivirus/antimalware beskyttelse hvor du samtidig har mulighed for filtrering af spam for at beskytte din mailboks.

 

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned - klik her og se en prisoversigt

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@365-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.

 

Bliv ringet op af en af vores Office 365 specialister

Hvis I overvejer, at komme i gang med Office 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.