ERP systemer

Tags: Hvad er Dynamics 365, Dynamics 365 financials, Dynamics 365 sales, Dynamics 365 marketing, Dynamics 365 customer service, Cortana IntelligencePower BI, CRM

Hvad er et ERP system?

ERP står for Enterprise Resource Planning, og er i folkemunde blevet et begreb synonymt med et økonomisystem. Det er dog mere end blot et økonomistyringssystem, hvor man også kan styre ting som ordrestyring og  lagerstyring. 

Begrebet blev almindeligt i 1990'erne hvor der hidtil var selvstændige systemer, foruden et økonomisystem, til at varetage ordrestyring og lagerstyring med flere.

 

Fremtidens ERP system - cloudbaseret

Når man arbejder med it, så er der rigtig mange ting der peger i retning af virksomheder sender data i cloud (skyen). Det er der rigtig mange årsager til.

For det første giver det store besparelser, fordi man slipper for at investere i servere og andet hardware.

For det andet giver det større driftssikkerhed og øget fleksibilitet. Dette skal ses i lyset af at man i skyen blot betaler for den plads man skal bruge, hverken mere eller mindre.

Samme tendens ses der indenfor virksomhedsplatforme som Office 365, men også indenfor økonomisystemer, hvor Microsoft er i gang med at lancere Dynamics 365.

Dynamics 365 udnytter alle fordelene ved cloud, og det gør at virksomheder slipper for at lave store investeringer i et ERP system, da man blot betaler et lille abonnements bidrag pr. bruger.

Og så ved man at det altid er den nyeste version man får. 

 

--> Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Hvis I overvejer, at komme i gang med Dynamics 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.