Dynamics 365 Sales

Tags: Hvad er Dynamics 365, Dynamics 365 financials, Dynamics 365 marketing, Dynamics 365 customer service, Cortana IntelligencePower BI, ERP, CRM

Microsoft Dynamics 365 Business Edition er som bekendt bygget op omkring de fire moduler, hvor vi i det følgende beskriver Sales.

 

Dynamics 365 Sales

Sales-modulet er baseret på Microsoft Dynamics CRM online, og er bygget op omkring den intuitive Microsoft grænseflade, der er meget let at bruge. Grundtanken med Sales, er at man som salgsafdeling skal bruge mere tid på salg og mindre tid på administrationen. 

Med Sales får du et bedre overblik over dine leads, kunder og mulighed for at agere på dem.

 

Overblik over kunder og kundeemner

Hold styr på dine kundeoplysninger og kontaktoplysninger. Se potentialet i dine kundeemner, hold styr på salgsrapportering og hvilket salg der ligger i pipeline. 

 

Arbejd ud fra data

En lang række nye muligheder indenfor salg åbner sig op når du bruges Sales. Eksempelvis bliver det muligt at identificere de kundeemner der med største sandsynlighed vil købe, ud fra såkaldt prædiktiv intelligens.

Du vil også kunne komme med mere målrettede produktanbefalinger og dermed give kunderne mere værdi.

 

Kend kunderne bedre end de selv gør

Ved hjælp af data, kan du generere flere kundeemner igennem de sociale medier, ved at reagere på deres adfærd. Ligeledes får du igennem data, værdifuld indsigt i dine nuværende kunder, og får mulighed for at identificere de kunder der er mest modtagelige.  

 

Mulighed for endnu flere tilføjelser med AppSource

Microsoft AppSource er din professionelle app-store, hvor du kan integrere en lang række add-on apps til Dynamics 365. Dette betyder du slipper for at skal have udviklet en masse forskellige tilføjelser til din løsning - du vælger nemlig bare at bruge en af dem fra AppSource.

Alle apps i AppSource er certificeret og godkendt af Microsoft.

 

Læs mere om Sales på Microsofts side - klik her

Dynamics 365 Sales

Hvornår kommer det?

Der er ikke meldt nogen bestemt dato ud for lancering, andet end at der i løbet af 2018 vil komme en preview version af Sales. Da vi er certificeret Microsoft Partner, er vi selvfølgelig orienteret så snart der kommer nye informationer i den sammenhæng, og det vil vi holde opdateret her på vores hjemmeside. 

 

Næste skridt?

Der er mange ting man skal overveje inden man skifter økonomisystem. Derfor er det helt naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

365 Solutions er en del af MB Solutions som har eksisteret siden 1994, som tæller 150 dedikerede medarbejdere og som har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.

--> Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Hvis I overvejer, at komme i gang med Dynamics 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.