Dynamics 365 Marketing

Tags: Hvad er Dynamics 365, Dynamics 365 financials, Dynamics 365 sales, Dynamics 365 customer service, Cortana IntelligencePower BI, ERP, CRM

Dynamics 365 Business er som bekendt delt op i fire moduler. I det nedenstående beskriver vi hvad Marketing er.

 

Dynamics 365 Marketing - forbind salg og marketing

Med det nye Marketing modul får du mulighed for at 'mappe' dine kunders adfærd og rejse igennem jeres forskellige kommunikationsplatforme.

Lav automatiserede processer indenfor email marketing, event marketing, websites og content.

Som tilfældet med Sales, er Marketing modulet ligeledes baseret på Microsoft Dynamics CRM online, og med den velkendte Microsoft grænseflade.

 

 Dynamics 365 Marketing

Mulighed for endnu flere tilføjelser med AppSource

Microsoft AppSource er din professionelle app-store, hvor du kan integrere en lang række add-on apps til Dynamics 365. Dette betyder du slipper for at skal have udviklet en masse forskellige tilføjelser til din løsning - du vælger nemlig bare at bruge en af dem fra AppSource.

Alle apps i AppSource er certificeret og godkendt af Microsoft.

 

Læs mere om Dynamics Marketing modulet på Microsofts egen side - klik her

 

Hvornår kommer det?

Indtil videre er der ikke fastsat nogen bestemt dato, andet end der i løbet af 2018 kommer en preview version.

 

Næste skridt? 

Der er mange ting man skal overveje inden man skifter økonomisystem. Derfor er det helt naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

365 Solutions er en del af MB Solutions som har eksisteret siden 1994, som tæller 150 dedikerede medarbejdere og som har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.

 

--> Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Hvis I overvejer, at komme i gang med Dynamics 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.