Dynamics 365 Customer Service

Tags: Hvad er Dynamics 365Dynamics 365 financialsDynamics 365 salesDynamics 365 marketingCortana IntelligencePower BIERPCRM

Dynamics 365 Business er bygget op omkring fire moduler. Hver af modulerne har sine egne unikke fordele, hvor vi på denne side beskriver Customer Service-modulet.

 

Dynamics 365 Customer Service

Dette modul er endnu ikke færdig-udviklet og derfor er det stadig uvist hvordan det endelig produkt kommer til at se ud.

Sikkert er det dog, modulet har til formål at forenkle begrebet kundeservice, således der leveres en "end-to-end" service på tværs af virksomheders kanaler.

Det giver medarbejderne bedre mulighed for at finde korrekte oplysninger til at kunne håndtere kundehenvendelser og dermed også kunne øge kvaliteten og hastigheden af kundeservice.

Dynamics 365 Customer Service

 

Mulighed for endnu flere tilføjelser med AppSource

Microsoft AppSource er din professionelle app-store hvor du kan integrere en lang række add-on apps til Dynamics 365. Dette betyder at du slipper for at skal have udviklet en masse forskellige tilføjelser til din løsning - du vælger nemlig bare at bruge en af dem fra AppSource.

Alle apps i AppSource er certificeret af Microsoft.

 

Læs mere om Dynamics 365 Customer Service på Microsofts eget website her

 

Hvornår kommer det?

Der er ikke meldt nogen dato ud endnu, ej heller på preview versionen. Vi forventer dog at der kommer en preview version i løbet af 2018.

 

Næste skridt?

 

Der er mange ting man skal overveje inden man skifter økonomisystem. Derfor er det helt naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

365 Solutions er en del af MB Solutions som har eksisteret siden 1994, som tæller 150 dedikerede medarbejdere og som har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.

 

--> Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Hvis I overvejer, at komme i gang med Dynamics 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.