Dynamics 365

Tags: Hvad er Dynamics 365, Dynamics 365 financials, Dynamics 365 sales, Dynamics 365 marketing, Dynamics 365 customer service, Cortana Intelligence, Power BI, ERP, CRM

Baggrunden for Dynamics 365

Microsoft har i en årrække haft planer med et cloud-baseret økonomisystem, og det har i et stykke tid være officielt det kommer til at hedde Dynamics 365. Det bliver en kombination af et økonomisystem, et salgsystem, et marketingsystem og et kundeservicesystem. Sagt med andre ord - en kombination af ERP og CRM.

 

Cloud-baseret løsning

Løsningen forventes lanceret primo 2018 og bliver en ren cloud-løsning, som er fuldt integreret med Office 365, Cortana Intelligence Suite, Azure, Power BI samt en række andre.

Man får alle fordelene ved et cloud-produkt som eksempelvis at løsningen altid er opdateret med den nyeste version, mulighed for at skalére efter behov, samt en månedsvis betaling, så du slipper for dyre indkøb af licenser og opdateringer.

Dynamics 365 - business edition

 

Dynamics 365 Business Edition - ideel til små og mellemstore virksomheder

Hos 365 Solutions har vi valgt at specialisere os i den variant af Dynamics 365 der hedder Business Edition. Den henvender sig til segmentet "små og mellemstore virksomheder", og denne version er den eneste "rene" cloud-løsning. Microsoft kører med to varianter af Dynamics og den anden hedder Enterprise som udover at være til helt store virksomheder (+250 medarbejdere), også er en kombination af cloud og On-premise.

Læs mere om Business edition på Microsofts egen side her 

Minimumskrav til brug af Dynamics 365 for Financials

Dynamics 365 kan køre på rigtig mange forskellige platforme og enheder, men det er værd at undersøge kravene på forhånd.

Webbrowsere

Chrome, Firefox og Microsoft Edge: Financials er udviklet til brug med den aktuelle version af disse browsere.

Safari: Financials er udviklet til brug med den aktuelle version af Safari på OSX.

Internet Explorer: Man skal som mimimum have Internet Explorer 11 (build 11.0.9600.17239) til Windows 10 og Windows 8.1 (32-bit og 64-bit versioner). Microsoft anbefaler, at du opgraderer til den seneste version af Internet Explorer, der understøttes af din version af Windows. 

Mobilenheder

Windows: Financials til Windows kan installeres på enheder med mindst 1 GB RAM og Windows 10 Phone, Home, Pro, Enterprise eller Education (32-bit og 64-bit versioner).

iOS: Financials til iPad og iPhone kræver iOS 9.0 eller nyere.

Android: Financials til Android-tablet og Android-telefon kan installeres på enheder med mindst 1 GB RAM og Android 5.0 eller højere.

Enhedsstørrelse: Financials understøttes på smartphones med en minimumskærmstørrelse på 4" og tablets med en minimumskærmstørrelse på 7". 

Outlook

Outlook-programmer: For at kunne bruge Financials som din virksomheds indbakke i Outlook, skal du have Outlook 2013 eller nyere, Outlook-webappen, OWA til iPhone, OWA til iPad eller OWA til Android.

Webbrowsere: Når du bruger Financials som din virksomheds Indbakke i Outlook-webappen (OWA), kræver tilføjelsesprogrammet, at computeren kører en af de anførte understøttede webbrowsere, der er angivet tidligere i denne artikel.

Platforme: Når du bruger Financials Outlook-tilføjelsesprogrammet i OWA til iPhone, OWA til iPad og OWA til Android, kræver tilføjelsesprogrammet, at mobilenheden kører en af de anførte understøttede mobilenheder til Financials.

Næste skridt?

Der er mange ting man skal overveje inden man skifter økonomisystem. Derfor er det helt naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

365 Solutions er en del af MB Solutions som har eksisteret siden 1994, som tæller 150 dedikerede medarbejdere og som har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.

 

--> Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Hvis I overvejer, at komme i gang med Dynamics 365, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.