Cloud løsninger

 

Cloud-løsninger 

Med Cloud-løsninger kan du fokusere mere på din virksomhed, og mindre på IT. I dag køber du måske licenser til f.eks Microsoft Office, og måske køber du opdateringer til alle dine brugere med jævne mellemrum. Med en cloud-løsning lejer du programmerne, hvilket giver dig en række fordele, bl.a. at alle brugere altid har den nyeste version af f.eks Word. Du betaler et abonnement efter forbrug, og undgår økonomiske overraskelser, og det er let at ændre i antallet af brugere. 

 

On-premise- eller Hybrid-løsninger

Det modsatte af cloud-modellen, er On-premise-modellen, hvor programmer og filer ligger på en computer eller server i virksomheden. Som bruger er man ikke altid tvunget til at vælge mellem cloud-modellen og on-premise-modellen, men man vælge en mixet løsning, også kaldet hybrid. Som eksempel kan nævnes Microsoft Office 365, hvor du med en licens kan benytte bl.a. Word via en browser (cloud-modellen), eller du kan med licensen gratis downloade Word til din PC (on-premise-modellen). Fremover kan du frit vælge at skifte mellem de to udgaver af Word (hybrid-modellen).

 

Cloud-løsninger: Hybrid

 

Stadig flere software leverandører leverer deres software som ”Cloud” løsninger. Dvs. at de også er ansvarlig for IT driften. Fordelene er indlysende:

 

  • Mindre IT drift i din virksomhed
  • Variabel kost – du betaler, når du bruger programmet
  • Nyeste versioner – producenten laver opdateringer
  • Nem adgang – du skal blot have adgang til internettet
  • Og ofte en meget attraktiv pris, da producenten sparer distributionsomkostninger

 

I praksis er der dog ofte en række udfordringer i at få tingene til at virke. Det kan være en udfordring at få migreret data, du har ikke selv styr på hvornår løsningen opdateres, hvordan etablerer du en nem adgang for brugeren (Single sign-on), og det kan være svært at lave integration med andre applikationer.

 

365-Solutions hjælper med at finde de rigtige løsninger, indkøbe dem til den rigtige pris, sikre implementering og migrering af data og sørge for, at de indgår hensigtsmæssigt i en samlet, integreret løsning.

 

2 vigtige elementer i 365-Solutions Cloud strategi er Office 365 og Azure. Office 365 kan for mange virksomheder udgøre den centrale del af en IT infrastruktur, og Azure udgør en gigantisk IT infrastruktur, hvor en række IT opgaver med fordel kan afvikles.

 

I 365-Solutions har vi specialiseret os i at implementere og supportere løsninger på disse ”platforme”. 

 

--> Bliv ringet op af en cloud-konsulent

Hvis I overvejer, at outsource Jeres it-drift til skyen, så anbefaler vi altid først, at få klarlagt hvad Jeres behov er. På den måde undgår I, at ende i en situation hvor I har fået en "for lille" eller "for stor" løsning - begge dele kan være et dyrt bekendtskab.

Udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig når det passer dig.